Nedenstående FAQ er nogle af de oftest stillede spørgsmål, vi modtager. Hvis du har andre spørgsmål, end der er besvaret herunder, er du velkommen til at sende os en mail på kontakt@hometomato.com.
Din ordre leveres indenfor 3-4 hverdage fra du har bestilt. Du modtager en advisering dagen før din ordre leveres. Hvis du ønsker en senere levering end de 3-4 hverdage, er det vigtigt at du skriver den ønskede leveringsdato i bemærkningsfeltet eller skriver en mail til os på kontakt@hometomato.com. Vi vil så forsøge at efterleve den ønskede leveringsdato, men kan ikke garantere det 100%. Vi har ikke mulighed for at fragtmanden stiller din ordre et bestemt sted, fx må stilles ved kældertrappen.
Ca. 5–10 arbejdsdage. Selvom vi sender enhver tilbagebetaling med det samme, skal banken stadig behandle tilbagebetalingen og overføre den til din konto. Behandlingstiden kan være forskellig fra bank til bank.
Gælder alle glastyper undtagen Sort ramme/Sprosser: På glasset er der printet et EN mærke/logo på den ene side, som man kan føle. Den side som man kan føle EN mærket/logoet er den indvendige side som er Nano-behandlet. Gælder glastypen Sort ramme/Sprosser: På glasset er der printet et EN mærke/logo på den ene side, som man kan føle. Den side som man kan føle EN mærket/logoet er den udvendige side som ikke er Nano-behandlet.
Ja, brusevægen kan åbne både ind- og udad. Hvis man ønsker at bruge en brusevæg som en brusedør, så skal man undlade at montere stabilisatorstangen foroven.
Ja, alle brusedøre og vægge kan åbne både indad og udad.
"Sprosserne" er printet på udvendig side af glasset, således at det er nemt at rengøre den indvendige side af glasset.
Bredden på hhv. 70, 80, 90 eller 100 cm er fra væg til yderkant af brusevæggen/brusedøren, dvs. inkl. vægprofilen. Selve glasset er altså mindre i bredden. Højden på selve glasset er 195 cm og når glasset er monteret i vægprofil er totalhøjden 198 cm.
Man får mest plads inde i bruserummet med lige brusedøre. Omvendt kræver buede brusedøre mindre plads ude i selve badeværelset. En god ide er at se krydsmål på alle de forskellige størrelser i både lige og buede brusedøre. Krydsmål finder du i manualen, som kan downloades fra produktsiden.
Både det elektroniske væghængte toilet og de 3 alm. Væghængte toiletter passer med alle standard indbygningscisterner på markedet, så som Geberit, IFÖ og andre mærker.
Et PU-lakeret badmøbel betyder at møblet er malet og derefter har det fået 6 lakeringer for at gøre overfladen robust samtidigt med et flot og glat udseende. Denne forarbejdning er væsentligt mere holdbar end andre møbler der har en folie lagt på. Alle vores møbler som er PU-lakeret er desuden lavet i MDF i både skab og front fremfor skabe lavet af spånplade.
Alle de elektroniske toiletter har flg. funktioner: Bevægelig skyllefunktion, dameskyl(bidet), vandmassage, justerbar varmlufttørring, justerbar sædevarme, justerbar vandtryk og justerbar vandtemperatur. Funktioner styres enten på den medfølgende fjernbetjening eller på selve toilettet.
Ja, funktionerne kan indstilles så de passer til forskellige personer. F.eks. hvor langt skylledysen skal køre frem, hvordan vandtrykket skal være og hvilken temperatur vandet eller sædevarmen skal være. Man kan dog ikke gemme indstillingerne.
Der skal en elektriker til at tilslutte toilettet da det kræver el-tilslutning. Og der skal også en VVS-montør til at tilslutte det til vandrør. Til den væghængte model skal både indbygningscisternen og toilettet tilsluttes vand.
RENGØRING 1. For at undgå kalksten og mineraler tilstopper produktet, gnid gummi dutterne jævnligt. 2. Kalksten og mineraler kan og vil ødelægge produktet og vil misfarve De sorte overflader. Afkalk mindst 2 gange om året, eller i område med masser af kalksten, oftere. 3. For at undgå misfarvning af overfladen brug ikke citrus eller syre baserede afkalknings produkter men brug i stedet gængse afkalkningsprodukter eller eddike. 4. Doser afkalkningsproduktet i en skål ikke meget større end håndbruseren og top bruseren. Tilsæt vand i overensstemmelse med beskrivelsen eller brug 100% eddike. Husk at produkterne skal være fuldt tildækkede fra 30 minutter til natten over. Fjern messing baserede overflader efter 30 minutter for at undgå misfarvning. 5. Du kan evt. bruge en tandbørste, til at fjerne resterende kalksten ved forkromede overflader, ved sorte overflader kan du ridse overfladen 6. Skyl godt efter med rent varmt vand og poler med en tør klud. 7. Husk at montere gummipakningen for at undgå utætheder. 8. Ved daglig rengøring anvend ikke aggressive kemikalier eller ru rengørings svampe, da det vil ødelægge den forkromede overflade. Brug kun varmt vand og sæbe, og en klud til at rengøre produktet. GENEREL 9. Produktet leveres med vandbesparende ventiler 9,5 L/min indsat i det øverste brusehovede og håndbruser. Disse ventiler kan fjernes med en skruetrækker. 10. Når du installerer produktet, skal du bruge ordentligt værktøj og passe på, da den sorte farve er skøbelig, du anbefaldes at anvende en klud mellem værktøjet og produktet for at undgå ridser.
Lav en blanding med 7 dele varmt vand, 2 dele eddike og 1 del opvaskemiddel. Blandingen røres sammen, så der dannes skum. Skummet fordeles over hele vasken og skal sidde i 30 min. Når de 30 min er gået skylles skumresterne grundigt af med rent lunkent vand. Brug ikke ru rengøringssvampe.
Tak, du er nu tilmeldt
x