Nedenstående FAQ er nogle af de oftest stillede spørgsmål, vi modtager. Hvis du har andre spørgsmål, end der er besvaret herunder, er du velkommen til at sende os en mail på kontakt@hometomato.com.
Ca. 5–10 arbejdsdage. Selvom vi sender enhver tilbagebetaling, som du foretager til din kundes bank, med det samme, skal kundens bank stadig behandle tilbagebetalingen og overføre den til kundens konto. Behandlingstiden kan være forskellig fra bank til bank.
Du kan udstede en tilbagebetaling inden for 60 dage, efter en ordre er afgivet.
Gælder alle glastyper undtagen Sort ramme/Sprosser: På glasset er der printet et EN mærke/logo på den ene side, som man kan føle. Den side som man kan føle EN mærket/logoet er den indvendige side som er Nano-behandlet. Gælder glastypen Sort ramme/Sprosser: På glasset er der printet et EN mærke/logo på den ene side, som man kan føle. Den side som man kan føle EN mærket/logoet er den udvendige side som ikke er Nano-behandlet.
Ja, brusevægen kan åbne både ind- og udad. Hvis man ønsker at bruge en brusevæg som en brusedør, så skal man undlade at montere stabilisatorstangen foroven.
Ja, alle brusedøre og vægge kan åbne både indad og udad.
"Sprosserne" er printet på udvendig side af glasset, således at det er nemt at rengøre den indvendige side af glasset.
Bredden på hhv. 70, 80, 90 eller 100 cm er fra væg til yderkant af brusevæggen/brusedøren, dvs. inkl. vægprofilen. Selve glasset er altså mindre i bredden. Højden på selve glasset er 195 cm og når glasset er monteret i vægprofil er totalhøjden 198 cm.
Man får mest plads inde i bruserummet med lige brusedøre. Omvendt kræver buede brusedøre mindre plads ude i selve badeværelset. En god ide er at se krydsmål på alle de forskellige størrelser i både lige og buede brusedøre. Krydsmål finder du i manualen, som kan downloades fra produktsiden.
Din ordre leveres indenfor 3-4 hverdage fra du har bestilt. Du modtager en advisering dagen før din ordre leveres. Hvis du ønsker en senere levering end de 3-4 hverdage, er det vigtigt at du skriver den ønskede leveringsdato i bemærkningsfeltet eller skriver en mail til os på kontakt@hometomato.com. Vi vil så forsøge at efterleve den ønskede leveringsdato, men kan ikke garantere det 100%. Vi har ikke mulighed for at fragtmanden stiller din ordre et bestemt sted, fx må stilles ved kældertrappen.
Både det elektroniske væghængte toilet og de 3 alm. Væghængte toiletter passer med alle standard indbygningscisterner på markedet, så som Geberit, IFÖ og andre mærker.
Et PU-lakeret badmøbel betyder at møblet er malet og derefter har det fået 6 lakeringer for at gøre overfladen robust samtidigt med et flot og glat udseende. Denne forarbejdning er væsentligt mere holdbar end andre møbler der har en folie lagt på. Alle vores møbler som er PU-lakeret er desuden lavet i MDF i både skab og front fremfor skabe lavet af spånplade.
Alle de elektroniske toiletter har flg. funktioner: Bevægelig skyllefunktion, dameskyl(bidet), vandmassage, justerbar varmlufttørring, justerbar sædevarme, justerbar vandtryk og justerbar vandtemperatur. Funktioner styres enten på den medfølgende fjernbetjening eller på selve toilettet.
Ja, funktionerne kan indstilles så de passer til forskellige personer. F.eks. hvor langt skylledysen skal køre frem, hvordan vandtrykket skal være og hvilken temperatur vandet eller sædevarmen skal være. Man kan dog ikke gemme indstillingerne.
Der skal en elektriker til at tilslutte toilettet da det kræver el-tilslutning. Og der skal også en VVS-montør til at tilslutte det til vandrør. Til den væghængte model skal både indbygningscisternen og toilettet tilsluttes vand.
Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de hjemmesidens forskellige funktioner og til markedsføring af vores produkter og services. Ved at klikke ok accepterer du websitets brug af cookies.
Tak, du er nu tilmeldt
x