Levering

Leveringstiden for din ordre er 5-7 hverdage med mindre andet fremgår af din ordre. Så frem du ønsker en senere levering, skal du kontakte os på kontakt@hometomato.com samme dag som du bestiller din ordre og aftale en senere leveringsdag.

Varerne leveres med fragtmand og altid til kantsten ved fast underlag og i gadeplan. Emballage og palle tages ikke med retur af fragtmanden.

Der leveres i henhold til Nordisk Speditørforbunds Almindelige Bestemmelser NSAB2015. Se link http://www.dasp.dk/sites/dasp.dk/files/nsab_2015_dk_pr._16-12-2015.pdf.

Hometomato afsender varer med følgende: PostNord - Privat

Fri fragt på alle ordrer.

Du vil blive adviseret om hvornår din ordre vil blive leveret. Såfremt du ikke er hjemme, når ordren leveres, vil du blive bedt om at booke en ny aflevering af din ordre.

Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Returret

Hos www.hometomoto.com er vi overbevist om, at du bliver meget glad for dine varer. Derfor giver vi hele 365 dages returret på nye og ubrugte varer i originalemballage, der er købt på www.hometomato.com.

Perioden for returretten starter den dag hvor ordren er leveret.

Returneringsomkostninger til fragtmand og håndtering afholder du selv.

Ved ønske om brug af returret skal standard returretsformularen udfyldes og sendes på mail kontakt@hometomato.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af returretten. Standard returretsformularen finder du på dette link.

Tilbagebetaling vil ske hurtigst muligt og senest 3 uger efter varerne er blevet afhentet, da der skal være tid til at gennemgå varernes tilstand efter returnering.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Hometomato at vurdere varens stand.

Tak, du er nu tilmeldt
x